aprill 2, 2018

Istuta endale või enda lähendastele päris oma puu!

1.juuni 2018.

KÕIK PÄRNAD ON ENDALE OMANIKU LEIDNUD. Olete alati oodatud enda puu kasvamist jälgima. Nimesildid tulevad õige pea. Tänan!


5. mail kell 10.00 Surva külas, Mursi talu heinamaal rajame Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks JaanTõnissonisünnikodu kasutult seisvale heinamaale pärniku ja sissesõidutee äärde pärnaallee. Soov on anda võimalus inimestel istuda ise oma puu. Puud saavad tähistatud tugipostidega, mille peale saavad talgulised kirjutada oma nime ja hiljem jälgida enda istutatud puu kasvamist. Tulevikus asenduvad postid pargi serval seisva tahvliga, kus on peal pargiskeem ja nimed, kes millise puu istutas.

Istikud tuleb broneerida kodulehel.

Riietuda vastavalt ilmale ja kaasa võtta töökindad ning terava otsaga labidas.

Pakutakse suppi, teed ja kohvi.

You may also like...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga